Artikel-ID : 00139091 / Laatst gewijzigd : 18/12/2018

Google Cast gebruiken op een Android-apparaat of een mobiel apparaat met iOS

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Controleer voordat u verdergaat het volgende:

• De tv en het mobiele apparaat moeten met hetzelfde netwerk zijn verbonden
  • De functie Google Cast is beschikbaar bij een beperkt aantal mobiele apps.
  • Zorg ervoor dat het mobiele apparaat de nieuwste versie gebruikt van de app met Google Cast-functie
  • Uw Android-apparaat moet Android 2.3 of een latere versie gebruiken om van de Cast-functie gebruik te kunnen maken
  • Uw iPhone, iPad of iPod Touch moet iOS 7.0 of een latere versie gebruiken om van de Cast-functie gebruik te kunnen maken

OPMERKING: Inhoud verzenden vanuit de internetbrowser Google Chrome op een mobiel apparaat wordt momenteel niet ondersteund.

Doorloop deze stappen om video's, tv-programma's of websites vanuit een app met Google Cast-functie te verzenden vanaf een Android-apparaat of een mobiel apparaat met Apple iOS naar een Sony Android-tv:

1. Open op het mobiele apparaat de app met Google Cast-functie.
  2. Tik in het scherm van de app op het Google Cast-icoontje.

Google Cast-telefoon

3. Selecteer het model van de Android-tv.
  4. Tik op Play (Afspelen) om het afspelen te starten.

Google Cast - afspelen

OPMERKINGEN
    :
  • Nadat u op Play (Afspelen) hebt getikt, begint de video uit de app nu af te spelen op het tv-scherm.
  • De app met Google Cast-functie die in dit voorbeeld bij stap 4 wordt getoond, is de YouTube-app.