Artikel-ID : 00143766 / Laatst gewijzigd : 29/01/2018

Hoe gebruik ik de functie Twin Picture (Dubbel beeld) op een Sony Android-tv?

Om twee beelden weer te geven, volgt u de onderstaande stappen:

STAP 1: Selecteer de HDMI-ingang waarop het apparaat is aangesloten.

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Inputs (Ingangen).
    3. Selecteer HDMI 1-4.

STAP 2: Selecteer Twin Picture (Dubbel beeld) via ACTION MENU.

1. Druk op de knop ACTION MENU op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Twin Picture (Dubbel beeld).

STAP 3: Om de functie Twin Picture (Dubbel beeld) te beëindigen, selecteert u Single Picture (Enkel beeld) via het MENU ACTION.

OPMERKINGEN:

• De tv kan de functie Twin Picture (Dubbel beeld) alleen gebruiken wanneer een HDMI-ingang wordt geselecteerd.
    • De enige signalen die kunnen worden weergegeven met de functie Twin Picture (Dubbel beeld), zijn digitale 2K-signalen en analoge signalen.
    • De weergavefunctie Twin Picture (Dubbel beeld) is beschikbaar via een software-update . Werk bij naar de nieuwste software en controleer vervolgens of de functie wordt weergegeven in het menu.