Artikel-ID : 00143804 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Veelgestelde vragen - USB HDD-opname en Twin Picture (Dubbel beeld)

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De volgende FAQ legt de verschillende opties uit die beschikbaar zijn voor de functies voor USB HDD-opname en Twin Picture (Dubbel beeld):

USB HDD REC

Live opname:

2K-modellen: u kunt live uitzendingen opnemen, terwijl u nog steeds kunt genieten van inhoud via andere ingangen zoals Blu-ray Discs, online streamingdiensten en bladeren op internet.
4K-modellen (uitgerust met Twin Tuner): u kunt één kanaal opnemen terwijl u naar een ander kanaal kijkt of u kunt ondertussen genieten van inhoud via andere ingangen zoals Blu-ray Discs, online streamingdiensten en bladeren op internet.

Opname met volledige timer:

2K-modellen: u kunt opnamen plannen.
4K-modellen (uitgerust met Twin Tuner): u kunt meerdere kanalen tegelijk plannen en bekijken.

Event Duration Extension (Verlenging van evenementsduur):

Verleng de tijd voor en na de opnametijd van het door u geselecteerde programma. Wanneer u bijvoorbeeld de begintijd met 5 minuten en de eindtijd met 10 minuten verlengt voor een programma dat volgens de elektronische programmagids van 16.00 tot 17.00 wordt uitgezonden, wordt er opgenomen va 15.55 tot 17.10. Dit wordt weergegeven op de timerlijst.

Verlenging van evenementsduur

Verlenging van evenementsduur - begin- en eindtijd

Verlenging van evenementsduur - uitschakelen, 5 min. of 10 min.

BELANGRIJK: Indien twee achtereenvolgende programma's worden ingesteld voor opname en de verlenging van de evenementsduur voor een overlap zorgt, krijgt het eerdere programma prioriteit. Bijvoorbeeld: indien de gebruiker de timer instelt voor een programma om 16.00-17.00 en een ander om 17.00-18.00, met dezelfde tijdsinstellingen, wordt het eerste programma opgenomen van 15.55 tot 17.10 en het tweede programma van 17.10 tot 18.10.

Programma's verwijderen uit de timerlijst

U kunt programma's die de timer opneemt, van uw tv verwijderen. Gebruik de volgende stappen:

1. Selecteer Timer List (Timerlijst).
  2. Druk op de afstandsbediening op de knop Action Menu.
  3. Selecteer Delete (Verwijderen) in het menu.
  4. Controleer de timer/het programma dat u wilt verwijderen en selecteer de optie Delete (Verwijderen)

Timerlijst

Opgenomen programma verwijderen

OPMERKINGEN:

• Programma's kunnen vanuit de elektronische programmagids (EPG) worden ingepland voor opname
  • De functie "Event Duration Extension" (Verlenging van evenementsduur) verlengt de opnametijd (begin-/eindtijd) om te voorkomen dat u het opgenomen programma mist (alleen volledige timer)
  • Om de timeropname te annuleren, navigeert u naar "Timer List" (Timerlijst)

Twin Picture (Dubbel beeld)

Picture-in-Picture (Beeld in beeld):
U kunt de hoofdinhoud van uw pc weergeven via HDMI, terwijl u uw tv (tuner) in een kleiner venster weergeeft.

Picture-and-Picture (Beeld en beeld):
U kunt uw Blu-ray-speler/dvd of andere elektronische apparatuur weergeven via HDMI, tegelijk met uw tv (tuner) - naast elkaar.

Meer informatie over het gebruik van Twin Picture (Dubbel beeld) vindt u in het volgende artikel: Hoe gebruik ik de functie Twin Picture (Dubbel beeld) op een Sony Android-tv?