Artikel-ID : 00149520 / Laatst gewijzigd : 06/01/2021

Welke typen externe vaste schijf zijn compatibel met Android TV van Sony?

De volgende externe vaste schijven kunnen worden gebruikt met Android TV van Sony.

Legenda:
    ✓: Compatibel
    - : Niet compatibel

Tv-modellen

Bezig met afspelen  Opnemen*  Fabrikant  Model  Portable type

Sony's Android TV-modellen
     uitgebracht in
    2017

SONY HD-SG5 Yes
    SONY HD-S1A Yes
    SONY HD-T3 No
    SONY HD-U3 No
    SONY HD-E1 Yes
    SONY HD-E2 Yes
    SONY HD-D2B No
    SONY HD-D3B No
    SONY HD-V2 No
    SONY HD-V3 No
     SONY HD-U2 No
     SONY HD-T2 No
    Tv-modellen Bezig met afspelen  Opnemen*  Fabrikant  Model  Typenaam

Sony's Android TV-modellen
     uitgebracht in 2016

SONY HD-U3
    SONY HD-Q3
    SONY HD-E2
    Buffalo HD-LLU3 HD-LL4.0U3
    Buffalo HD-AVSU3 HD-AVS2.0U3/V
    Buffalo HD-PLFU3 HD-PLF2.0U3
    Buffalo HD-AVQ3 HD-AVQ3.0U2/V
    Buffalo HD-PNFU3-C HD-PNF3.0U3-GBC
    I-O-gegevens AVHD-AUSQ AVHD-AUSQ3.0
    I-O-gegevens HDEL-UTB HDEL-UT2BRB
    I-O-gegevens AVHD-PUTSQ AVHD-P2UTSQ
    I-O-gegevens HDCL-UT(UTB) HDCL-UT4.0
    I-O-gegevens AVHD-AUT AVHD-AUT2.0
    I-O-gegevens HDPC-UTC HDPC-UT2.0KC
    Sony's Android TV-modellen
     uitgebracht in 2015
    - SONY HD-EG5
    - SONY HD-E1
    - SONY HD-SG5**
    SONY HD-EG5U***

* Opnamefunctie is alleen beschikbaar voor bepaalde modellen en landen/regio's.
    ** Dit model wordt alleen in bepaalde landen/regio's verkocht.
    ** Als u wilt opnemen op een extern HDD-apparaat, moet het apparaat zijn aangesloten op de USB-poort om via een USB-kabel te kunnen opnemen. De meegeleverde USB-kabel met de HD-EG5U is mogelijk te kort om het apparaat voor opnamen aan te sluiten op de USB-poort. Gebruik een USB-kabel van ten minste 80 cm lang.

Er kunnen ook HDD's worden gebruikt die door andere bedrijven zijn vervaardigd, mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

BELANGRIJK: Sony kan niet garanderen dat HDD's van andere fabrikanten voor de tv kunnen worden gebruikt en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor mogelijke problemen.