Artikel-ID : 00199218 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Welke typen USB HDD (externe vaste schijf) zijn compatibel met Android TV van Sony?

BELANGRIJK: Dit is een inleidende pagina met informatie over de compatibiliteit van USB HDD-stations voor Android TV's van Sony.
    Voor andere BRAVIA-TV's dan een Android TV raadpleegt u
    Welke typen USB HDD zijn compatibel met mijn tv (als het geen Android TV is)?

USB HDD's die kunnen worden gebruikt met een Android TV van Sony, moeten aan de hieronder vermelde voorwaarden voldoen. Sony garandeert echter niet dat ze werken. Gebruik ze op eigen risico.

• Ondersteund bestandssysteem en maximale schijfgrootte:
      Bestandssysteem
      voordat verbinding tot stand is gebracht
      Maximale grootte van harde schijf
      Voor afspelen
      (video/foto/muziek)
      Voor opnemen (*1)Voor opslag (*2)
      FAT162 GBNiet ondersteund2 GB
      FAT322 TB (*3)4 TB (*4)256 GB
      exFAT16 TB4 TB (*4)256 GB
      NTFS16 TB4 TB (*4)256 GB

*1: De USB HDD moet worden geregistreerd op de Android TV om te kunnen opnemen (moet worden geformatteerd voor opname).
      *2: De USB HDD moet worden geregistreerd op de Android TV als apparaatopslag (moet worden geformatteerd voor opslag). Deze functie is beschikbaar in Android OS6 (M) of hoger.
      • Gebruik voor Android OS6(M) een USB HDD van 256 GB of kleiner.
      • Gebruik voor Android OS 7 (N) of hoger een USB HDD van 256 GB of groter waarvan de bruikbare capaciteit is beperkt tot 256 GB.

*3: De maximale grootte van een inhoudbestand dat kan worden opgeslagen op de USB HDD is 4 GB.
    *4: Een USB HDD tot 16 TB kan worden aangesloten, maar de bruikbare capaciteit is beperkt tot 4 TB.

OPMERKING: Sommige USB HDD's kunnen niet worden gebruikt voor opnamedoeleinden.
    Voorbeeld: USB HDD's met een te kleine capaciteit (minder dan 32 GB) kunnen niet worden gebruikt voor opnamedoeleinden.

• RPM: geen voorwaarde
    • Snelheid lezen/schrijven: geen voorwaarde
    • USB-poorttypen en maximale uitvoer (stroom):
      • USB 3.1 Gen 1-poort: max. 900 mA. De poort is blauw.
      • USB 2.0-poort: max. 500 mA of 800 mA. De maximale stroomuitvoer voor elke poort vindt u op de labels achter op de tv of in de handleiding.
        OPMERKING: Bij opnemen moet de USB HDD worden aangesloten op de poort HDD REC.
        USB-poort: Max. uitvoer (stroom)Voorbeeld tv-labelPoortafbeelding
        USB 3.1 Gen 1-poort:
        max. 900 mA
        USB 2.0-poort:
        max. 500 mA, max. 800 mA

OPMERKING: Als een USB HDD niet wordt herkend of niet kan worden geregistreerd, zelfs als deze is aangesloten, zie dan: Kan de USB HDD voor opnemen niet herkennen of registreren.