Artikel-ID : 00144285 / Laatst gewijzigd : 09/11/2017

De Twin Picture-modus werkt niet

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Deze FAQ geldt alleen voor klanten in Ierland.

De Twin Picture-modus, waarmee u twee beelden tegelijk kunt bekijken, kan alleen digitale 2K en analoge signaaltypen weergeven. Andere signaaltypen, zoals 4K en 3D, worden niet ondersteund. De Twin Picture-modus wordt onmiddellijk gesloten nadat deze is geselecteerd en wanneer een niet-ondersteund signaaltype wordt afgespeeld.

Meer informatie over hoe u de functie Twin Picture (Dubbel beeld) op een Android TV van Sony gebruikt .