Artikel-ID : 00150079 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019

Er verschijnt niets op het tv-scherm wanneer een videoapparaat is aangesloten op de composiet- of de componentvideo-ingang van de AV-ontvanger terwijl de ontvanger en de tv zijn aangesloten via HDMI.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De AV-ontvanger is niet in staat om een composiet- of componentvideo-invoer te converteren naar een HDMI-uitvoer. Om beelden op het tv-scherm weer te geven wanneer het videoapparaat is aangesloten op de composiet- of componentvideo-ingang van de AV-ontvanger, sluit u de tv aan op de composiet- of componentvideo-uitgang van de AV-ontvangeer en niet op de HDMI-uitgang. Dit wordt geïllustreerd in de onderstaande afbeelding.

Aansluiting van AV-ontvanger

Kies een uitgang van de AV-ontvanger die op de tv is aangesloten volgens een invoermethode van de AV-ontvanger en controleer vervolgens of er een beeld wordt weergegeven op het tv-scherm. Hieronder staan voorbeelden van verbindingen.

• Wanneer het videoapparaat met een composietkabel wordt aangesloten op VIDEO/AUDIO in de SAT/CATV-aansluitingen van de AV-ontvanger, sluit u MONITOR OUT in de VIDEO-aansluitingen van de AV-ontvanger en de tv op elkaar aan met een RCA-kabel.
  • Wanneer het videoapparaat en de AV-ontvanger zijn aangesloten via een componentkabel, sluit u MONITOR OUT in de COMPONENT VIDEO MONITOR OUT-aansluiting van de AV-ontvanger en een tv op elkaar aan met een componentkabel.

OPMERKINGEN:

• Als het videoapparaat een HDMI-uitgang heeft, sluit u het videoapparaat en de AV-ontvanger aan met een HDMI-kabel. Controleer vervolgens of er een beeld wordt weergegeven op het tv-scherm. Voor meer informatie over de verschillende soorten aansluitingen, controleert u de specificaties of de bijgeleverde gebruiksaanwijzing.
  • De audio van het videoapparaat wordt uitgevoerd via de AV-ontvanger indien een ingangsfunctie van de AV-ontvanger wordt gewijzigd naar de ingang waarop het videoapparaat is aangesloten. Gebruik de ingangsknoppen op de bijgeleverde afstandsbediening of INPUT SELECTOR op de AV-ontvanger zelf.