Artikel-ID : 00158208 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

Er komt geen geluid uit de draagbare luidspreker of deze wordt niet herkend door de aangesloten computer

Controleer de volgende zaken:

BELANGRIJK: Gebruik de USB-kabel die met uw draagbare luidspreker is meegeleverd.

1. Zet de draagbare luidspreker in de USB-modus door op de knop FUNCTION (Functie) te drukken.
    2. Controleer of de draagbare te drukken en de computer via een USB-kabel met elkaar zijn verbonden.
      OPMERKING: Als u een USB-hub gebruikt, sluit u de draagbare luidspreker en de computer rechtstreeks op elkaar aan en controleert u of de verbinding verbetert.
    3. Als de computer meerdere USB-poorten heeft, gebruikt u een andere poort.
    4. Start de toepassing voor afspelen van muziek op de computer opnieuw.