Artikel-ID : 00158196 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

Het geluid komt uit de computer en niet uit de draagbare luidspreker

Probeer de volgende procedures:

Voor Windows

• Windows 8 en 8.1
    1. Verplaats de muisaanwijzer naar de linker benedenhoek van het scherm en klik met de rechtermuisknop op de knop van het Startmenu
    2. Klik op Configuratiescherm in de weergegeven lijst.
    3. Klik op Hardware en geluiden.
    4. Klik op Audioapparaten beheren.
    5. Klik op Afspelen en selecteer daarna SONY Audio in de lijst.
    6. Klik op Standaard instellen.
    • Windows 7
    1. Selecteer Start.
    2. Selecteer Configuratiescherm.
    3. Selecteer Geluid.
    4. Klik op Afspelen en selecteer daarna SONY Audio in de lijst.
    5. Klik op Standaard instellen.

Voor Mac

1. Klik op Systeemvoorkeuren.
    2. Klik op Geluid.
    3. Selecteer Uitvoer.
    4. Selecteer Sony Audio in de lijst.

OPMERKING: Het geluid komt wellicht uit de pc als er meerdere afspeeltoepassingen tegelijkertijd worden gebruikt. In dat geval beëindigt u alle toepassingen en speelt de inhoud opnieuw af.