Artikel-ID : 00168779 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019

Soms wordt het apparaat onbedoeld ingeschakeld.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Afhankelijk van de technische kenmerken van een computer, smartphone of ander Bluetooth-apparaat dat zich in de nabijheid bevindt, kan de camera worden ingeschakeld.
Zelfs als de camera onbedoeld wordt ingeschakeld, kan deze niet worden bediend door of beelden ontvangen van een apparaat waarmee nog geen verbinding is ingesteld door de camera.

• Als de functie voor automatisch uitschakelen beschikbaar is, wordt de camera automatisch uitgeschakeld.
  • U kunt voorkomen dat de camera, als u deze niet gebruikt, onbedoeld wordt ingeschakeld door de Bluetooth-instelling of de stroominstelling van de Bluetooth-afstandsbediening van de camera op OFF (Uit) of de Airplane mode (Vliegtuigmodus) op ON (Aan) in te stellen.