Artikel-ID : 00169523 / Laatst gewijzigd : 04/08/2017

Hoe kan ik een radiostation of inhoud in een USB-apparaat selecteren terwijl ik navigatie gebruik?

Hieronder worden twee manieren weergegeven om een radiostation of inhoud in een USB-apparaat te selecteren terwijl u navigatie gebruikt.

• Op de afstandsbediening
      1. Druk op de afstandsbediening op de knop Previous Afbeelding /Next Afbeelding button on the remote control.
        OPMERKING:
        • In geval van een radiostation zoekt het apparaat naar het volgende (of het vorige) station.
        • In geval van een cd-speler of USB-apparaat speelt het apparaat het volgende (of het vorige) muzieknummer af.

• Op het apparaat
      1. Selecteer SOURCE Key Func. (Functie SOURCE-toets). in het instellingenmenu.
      2. Selecteer DSPL.
      3. Houd de Source-knop ingedrukt om het DSPL Menu weer te geven.
      4. Selecteer het pictogram Now Playing (Wordt nu afgespeeld) in het DSPL Menu om het afspeelscherm weer te geven.
      5. Selecteer een radiostation of inhoud in een USB-apparaat.
      6. Houd de Source-knop nogmaals ingedrukt om het DSPL Menu weer te geven.
      7. Selecteer het navigatiepictogram in het DSPL Menu om terug te keren naar het navigatiescherm.