Artikel-ID : 00173730 / Laatst gewijzigd : 14/05/2019

Wat is Panel refresh (Vernieuwen paneel)? (A1-serie)

Panel refresh (Vernieuwen paneel) schakelt automatisch in om de uniformiteit van het tv-scherm aan te passen nadat het gedurende een langere periode heeft aangestaan.
    Als u de tv uitschakelt met de afstandsbediening, verschijnt er een pop-upvenster met de prompt Panel refresh (Vernieuwen paneel).

Afbeelding

Panel refresh (Vernieuwen paneel) kan ook handmatig worden uitgevoerd als  beeldretentie zeer merkbaar is of u het volgende bericht ziet: 'Panel refresh did not finish…' (Vernieuwen paneel niet voltooid…)
    De functie Panel refresh (Vernieuwen paneel) kan echter invloed op het paneel hebben. U dient deze functie slechts eenmaal per jaar uit te voeren, omdat dit de levensduur van het paneel kan beïnvloeden.

Volg onderstaande stappen uit als u de functie Panel refresh (Vernieuwen paneel)
    handmatig wilt uitvoeren.

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
      2. Selecteer Instellingen.
      3. Selecteer Picture & Display (Beeld en weergave) in de categorie TV.
      4. Selecteer Expert panel settings (Geavanceerde paneelinstellingen).
      5. Selecteer Panel Refresh (Vernieuwen paneel).

OPMERKING:

• Door de kenmerken van het materiaal dat voor organische EL-schermen wordt gebruikt, kan het aantal weergegeven pixels op het scherm verminderen en kan de weergave onregelmatig worden.
    • Voltooiing van Panel refresh (Vernieuwen paneel) neemt ongeveer een uur in beslag.
    • Tijdens de functie Panel refresh (Vernieuwen paneel) kan er op het scherm een witte lijn worden weergegeven. Dit is geen defect van de tv.
    • Panel refresh (Vernieuwen paneel) zal alleen functioneren bij een kamertemperatuur tussen 10 ºC en 40 ºC.