Artikel-ID : 00174614 / Laatst gewijzigd : 09/07/2019

Zo gaat de batterij van uw Walkman langer mee

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Verschillende instellingen, verschillend energiegebruik

U kunt het batterijverbruik verminderen door de volgende energiebesparende tips te volgen:
OPMERKING: Afhankelijk van het model kan het voorkomen dat een deel van de hieronder vermelde informatie niet van toepassing is. Raadpleeg voor meer informatie de helpgids van uw Walkman.

• Schakel de functie voor automatisch uitschakelen in, zodat de walkman automatisch wordt uitgeschakeld.
  • Stel een kortere tijd voor de 'Screen Off Timer' in.
  • Pas de helderheid van het scherm aan.
  • Zet alle geluidskwaliteit instellingen op Uit.
  • Ontkoppel het Bluetooth-apparaat wanneer u het niet gebruikt.
  • Schakel de NFC-functie uit wanneer u deze niet gebruikt.
  • Schakel de functie Wireless Noise Cancelling uit.

Vergeet niet om de walkman uit te schakelen wanneer u hem niet gebruikt.

De Walkman schakelt niet automatisch uit als het afspelen wordt gestopt. Hierdoor zal de batterij ontladen, tenzij u de walkman uitschakelt nadat u stopt met afspelen.
U kunt de batterij sparen door de Walkman uit te schakelen wanneer u deze niet gebruikt.