Artikel-ID : 00178435 / Laatst gewijzigd : 18/02/2019

Waarom wordt het geluid van de tv onderbroken?

BELANGRIJK: Als modelspecifieke informatie vereist is om een van de stappen van deze oplossing uit te voeren, raadpleegt u de bedieningsinstructies van het product.

Wanneer u de geluidsinstellingen van de tv op Surround, Geluid herstellen (DSEE) of Geavanceerd automatisch volume zet, kan het geluid worden onderbroken.

Voer de volgende procedure uit om het probleem op te lossen.
    Configureer de instellingen in het menu Geluid tot het geluid niet langer wordt onderbroken.

• Zet de Geluid Modus op Standaard.
    • Zet Surround op UIT.
    • Zet DSEE op UIT.
    • Zet Geavanceerd automatisch volume op UIT.