Artikel-ID : 00184285 / Laatst gewijzigd : 14/09/2017

Hoe u enkel het geluid van de tv-luidsprekers uitschakelt bij gebruik van de Soundbar.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als de tv en de Soundbar niet zijn verbonden via een HDMI-kabel, zal de audio-uitvoer van de tv niet automatisch overschakelen naar de Soundbar.
Om die reden zal er tegelijkertijd geluid uit de Soundbar en de tv-luidsprekers komen.

De methode voor het uitschakelen van het geluid van de luidsprekers verschilt, afhankelijk van de verbindingsomgeving:

• Wanneer de tv en de Soundbar zijn verbonden met een optische kabel, hoeft u alleen maar de audio-instellingen te veranderen om het geluid via de optische uitvoer weer te geven. Dat betekent dat het geluid alleen uit de Soundbar zal komen, ongeacht het volumeniveau van de tv.
  • Bij een verbinding met een analoge audiokabel: Stel de audio-uitgang van de tv zo in dat deze uit de externe luidsprekers komt.

OPMERKING: Raadpleeg de handleiding van de tv voor meer informatie.