Artikel-ID : 00186772 / Laatst gewijzigd : 09/10/2017

Kan mijn niet-HDR-tv na de software-update mijn HDR-inhoud weergeven?

What models support Hybrid Log-Gamma HDR for HDMI added in the software update?

Alleen HDR-modellen worden ondersteund. Daarom wordt HDR-inhoud (waaronder Hybrid Log-Gamma HDR) voor niet-HDR-tv's in SDR weergegeven.

OPMERKING: Als u wilt controleren of uw tv HDR ondersteunt, gaat u naar Is mijn BRAVIA-TV compatibel met HDR?