Artikel-ID : 00186344 / Laatst gewijzigd : 31/05/2018

Uit de headset komt geen geluid.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Controleer het volgende

1. Zorg ervoor dat het Bluetooth-apparaat en zowel de rechter- als de linkeroortelefoon zijn ingeschakeld.
  2. Verhoog het volume van het Bluetooth-apparaat.
  3. Controleer of met het Bluetooth-apparaat geluid wordt afgespeeld.
  4. Als u alleen geluid hoort uit de linkeroortelefoon, controleert u het volgende.
    • Afhankelijk van de smartphone-app, waarvoor HFP (Handsfree Profile)/HSP (Headset Profile) is vereist, hoort u een stem uit alleen de linkeroortelefoon.
    • Spraakbegeleiding, beltonen en spraak kunnen alleen via de linkeroortelefoon worden beluisterd.
  5. Zorg ervoor dat er een A2DP Bluetooth-verbinding wordt gemaakt tussen de headset en het Bluetooth-apparaat.
  6. Wis de headset-apparaatgegevens van het Bluetooth-apparaat en koppel ze opnieuw.