Artikel-ID : 00186344 / Laatst gewijzigd : 31/05/2018

Uit de headset komt geen geluid.

Controleer het volgende

1. Zorg ervoor dat het Bluetooth-apparaat en zowel de rechter- als de linkeroortelefoon zijn ingeschakeld.
    2. Verhoog het volume van het Bluetooth-apparaat.
    3. Controleer of met het Bluetooth-apparaat geluid wordt afgespeeld.
    4. Als u alleen geluid hoort uit de linkeroortelefoon, controleert u het volgende.
      • Afhankelijk van de smartphone-app, waarvoor HFP (Handsfree Profile)/HSP (Headset Profile) is vereist, hoort u een stem uit alleen de linkeroortelefoon.
      • Spraakbegeleiding, beltonen en spraak kunnen alleen via de linkeroortelefoon worden beluisterd.
    5. Zorg ervoor dat er een A2DP Bluetooth-verbinding wordt gemaakt tussen de headset en het Bluetooth-apparaat.
    6. Wis de headset-apparaatgegevens van het Bluetooth-apparaat en koppel ze opnieuw.