Artikel-ID : 00195635 / Laatst gewijzigd : 20/08/2020

Controleren of de audio-indeling staat ingesteld op Dolby Atmos

Selecteer uw modelcategorie om te controleren of uw apparaat in de DOLBY ATMOS-indeling wordt afgespeeld.

Soundbar (modellen met prefix HT)

1. Druk op de afstandsbediening op de knop WEERGAVE. De huidige audio-indeling van de uitgang wordt weergegeven op het aangesloten tv-scherm.
    2. Wanneer Dolby Atmos-content wordt afgespeeld, worden de letters DOLBY ATMOS op het scherm weergegeven.

Multi Channel AV-ontvanger (modellen met prefix STR)

1. Druk een paar keer op de knop DISPLAY MODE (Weergavemodus) of DISPLAY (Weergave) op het paneel. De huidige audio-indeling van de uitgang wordt weergegeven op het aangesloten tv-scherm.
    2. Wanneer Dolby Atmos-content wordt afgespeeld, worden de letters DAtmos of DOLBY ATMOS op het scherm weergegeven.

Aanvullende opmerkingen

• Als een 4K Ultra HD Blu-ray Disc wordt afgespeeld, wordt er geen afspeelinformatie zoals DOLBY ATMOS op het tv-scherm weergegeven, ook niet als u op de knop WEERGAVE drukt.
    • Als het apparaat staat ingesteld op de tv-ingang, wordt er geen afspeelinformatie weergegeven, ook niet als u op de knop WEERGAVE drukt.
    • Raadpleeg voor het afspelen van Dolby Atmos-content of voor het aansluiten van de tv en de componenten het artikel Audio afspelen in Dolby Atmos-indeling via een meerkanaals AV-ontvanger of soundbar.