Artikel-ID : 00227264 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Audiosysteem produceert geen geluid wanneer de ingangsbron de indeling DTS-HD Master Audio heeft

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Raadpleeg het gedeelte waarin staat op welke producten en categorieën dit artikel van toepassing is.

Wat is Neural:X?

Neural:X is de nieuwste upmixtechnologie van DTS waarbij de 5.1- en 7.1-stereokanalen worden uitgebreid naar meerkanaals. Dit kan worden afgespeeld op meerkanaals-luidsprekers, inclusief hoogteluidsprekers.

Hoe kan ik Neural:X inschakelen?

Voer de volgende stappen uit om Neural:X op het aangesloten apparaat in te schakelen. Controleer de handleiding bij uw apparaat voor modelspecifieke informatie.

• Gebruik een HDMI®-kabel om het apparaat aan te sluiten op uw Soundbar of meerkanaals A/V-ontvanger.
  • Stel de audiokanaalinstellingen in op LPCM of Dolby other than DTS (Dolby behalve DTS).
  • Stel de audio-uitgangsinstellingen in op PCM.