Artikel-ID : 00203879 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Software-update om beveiliging te verbeteren van Android-tv's van Sony uit 2015, 2016 en 2017

Geachte klant,

We hebben software-updates uitgebracht om de beveiliging van bepaalde BRAVIA-televisies te verbeteren en een mogelijk beveiligingsrisico op te lossen met de mmap-functie, een van de oproepen van het UNIX-systeem. Op dit moment er is geen bewezen methode om de kwetsbaarheid te elimineren.

Als uw televisie niet automatisch is bijgewerkt, kunt u de nieuwste updateversie downloaden en installeren.

Oplossing

Als uw televisie is ingesteld om automatisch updates te ontvangen wanneer u bent verbonden met internet, is de tv al bijgewerkt. Dit is de standaardinstelling voor de betrokken modellen.

Als u wilt controleren of de televisie is bijgewerkt, gaat u naar het gedeelte Downloads van de productpagina van uw model. Klik op de koppeling Firmware-update voor meer informatie over hoe u uw softwareversie controleert. Als uw televisie nog niet is bijgewerkt, volg dan de instructies voor het downloaden en installeren van de update.

Getroffen modellen:

Tv-serieFirmwareversie vereist

Serie W75C, W80C, W85C, S80C, S85C, X80C, X83C, X85C, X90C, X91C, X93C, X94C, SD85, XD85, XD93 en XD94

versie 5.381 of later

Serie XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94 en A1

versie 6.5629 of later

Weet u niet zeker bij welke tv-serie uw model hoort? Hier volgen enkele voorbeelden:

• KDL-75W855C
    • KD-65X9305C
    • KD-55XD8577
    • KD-65ZD9
    • KD-75XE9405
    • KD-55A1

Erkenning:

MWR Labs heeft deze kwetsbaarheid van de beveiliging gemeld. Wij willen deze persoon graag bedanken voor de ondersteuning.