Artikel-ID : 00226763 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

De ingangsbron wijzigen met de afstandsbediening

Als u op de knop INPUT (Ingang) op de afstandsbediening drukt, wordt het menu Input source (Ingangsbron) geopend. In dat menu kunt u kiezen welke ingangsbron u wilt weergeven. Er zijn verschillende ingangsbronnen, zoals uw tv, via HDMI aangesloten apparaten of een USB-station.

U kunt ook veelgebruikte apps, zoals Netflix of YouTube, toevoegen met de functie Wijzigen in het menu. Bovendien kunt u ingangen en apps die u niet regelmatig gebruikt, verwijderen om uw menu te personaliseren.

Wilt u een voorbeeld bekijken? Laten we de procedure doorlopen.