Artikel-ID : 00174081 / Laatst gewijzigd : 06/01/2021

Hoe kan ik de beeld- en geluidskwaliteit van mijn televisie testen?

Lijkt het alsof het beeld of het geluid wat verder weg is? ? Als u het gevoel hebt dat er iets mis is met het beeld of geluid, kunt u dat op een heel gemakkelijke manier controleren.

De beeld- en geluidstest op uw tv van Sony uitvoeren

1. Druk op de afstandsbediening op de knop HELP. U kunt het Help-scherm ook via het hoofdmenu van uw tv openen:
      • Selecteer Start AppsHelp.
        • Bij een tv met Android™ 7.0 of lager selecteert u STARTHelp.

2. Selecteer onder Belangrijkste ondersteuningsoplossingen de optie Probleemdiagnose.
      • Als deze optie niet beschikbaar is, gaat u verder met de volgende stap.

3. Selecteer Symptomen beeld/geluid.

4. Selecteer Start.
      • Op uw tv wordt een aantal beelden weergegeven en geluiden afgespeeld om het scherm en de audio te testen.
      • Als u de test wilt annuleren, drukt u op de knop TERUG op de afstandsbediening.

5. Het bericht Beeld- en geluidstest is voltooid! wordt aan het einde van de test op uw tv-scherm weergegeven.

6. SelecteerVoltooien om de test te beëindigen.
      • Herhaal de test door Test opnieuw starten of Opnieuw starten te selecteren.