Artikel-ID : 00230488 / Laatst gewijzigd : 03/01/2024Afdrukken

De resterende batterijvoeding van de oplaadcase is plotseling leeg

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Als u draadloze oordopjes in de oplaadcase plaatst terwijl het deksel is geopend, verbruikt de oplaadcase stroom omdat de oordopjes in de stand-bystand staan en klaar zijn om de reset- of initialisatieprocedure uit te voeren. Als geen van deze procedures uitgevoerd hoeven te worden, sluit u het deksel.

Opmerking: Blijf uit de buurt van een magnetische draadloze oplader, een USB-kabel met een magneet of een apparaat dat magnetisch kracht genereert, omdat de detectie van het openen of sluiten van het deksel van de oplaadcase kan worden beïnvloed door magnetische voorwerpen.