Artikel-ID : 00236281 / Laatst gewijzigd : 25/07/2022Afdrukken

Wat kan ik doen als ik mijn Walkman-speler niet meer kan ontgrendelen?

Door de schermvergrendeling te activeren, verbetert u de beveiliging van de speler. Maar als u het patroon, de PIN-code of het wachtwoord vergeet, kunt u het scherm niet meer ontgrendelen. Daarom wordt u ten zeerste aangeraden het patroon, de PIN-code of het wachtwoord voor ontgrendeling van de speler op een aparte, veilige plek te noteren of te bewaren voor het geval u deze informatie vergeet.

Als u het patroon, de PIN-code of het wachtwoord bent vergeten en het nergens kunt vinden, kunt u het scherm niet zelf ontgrendelen.
    Als u vergeten bent hoe u het scherm kunt ontgrendelen, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Sony dealer of het Sony Service Center. De speler zal tegen betaling worden geformatteerd om de informatie van de schermvergrendeling te wissen. Sony aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor verlies of beschadiging van opgeslagen gegevens.