Artikel-ID : 00239575 / Laatst gewijzigd : 17/04/2020

Is de Ultra STAMINA-modus beschikbaar?

Waarom is de Ultra STAMINA-modus niet beschikbaar na een update naar Android 10? / Hebt u de Ultra STAMINA-modus in de Xperia verwijderd?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Onderwerpen die in dit artikel worden behandeld

• Waarom is de Ultra STAMINA-modus niet beschikbaar na het bijwerken naar Android™ 10?
    • Hebt u de Ultra STAMINA-modus verwijderd van Xperia®-apparaten?

De Ultra STAMINA-modus is verwijderd na de upgrade naar Android 10. U kunt een vergelijkbare energiebesparing toepassen met sommige acties.

• Gebruik alleen de toepassingen die beschikbaar waren toen de Ultra STAMINA-modus geactiveerd was:
      • Telefoon
      • Contactpersonen
      • Berichten
      • Camera
      • Album
      • Agenda
      • Alarm en klok
      • Calculator
      • Instellingen
      • Muziek
    • Schakel de STAMINA-modus in.
    • Verlaag het helderheidsniveau van het scherm.