Artikel-ID : 00244972 / Laatst gewijzigd : 10/08/2020

Google Assistant start onbedoeld wanneer ik wissel tussen de Noise Cancelling- en omgevingsgeluidsmodi

Als uw hoofdtelefoon en Bluetooth-apparaat opnieuw verbinding maken, wordt mogelijk de melding van Google Assistant weergegeven. Als u op de melding tikt, schakelt de toewijzing van de knop voor de hoofdtelefoon of de functie voor de aanraaksensor over op Google Assistant. Als dit gebeurt, kunt u de functie opnieuw toewijzen aan Ambient Sound Control (Omgevingsgeluidbediening) met behulp van de Sony | Headphones Connect-app.

Goed om te weten

Als dezelfde melding opnieuw verschijnt, tikt u niet op de melding. Veeg over de melding om deze uit te schakelen.