Artikel-ID : 00249802 / Laatst gewijzigd : 07/09/2020

Informatie over Android TV van Sony: Interactieve tv-gids met Android Pie

Android 9 (Pie) Interactieve tv-gids

Haal het meeste uit uw tv via Sony's interactieve tv-gids

Ontdek hoe u digitale zenders instelt, Wi-Fi configureert, Bluetooth inschakelt en nog veel meer.

Klik en ontdek de talloze functies van uw tv van Sony!

Gebruik van het product

Met deze interactieve gids kunt u de instellingen en menuopties van uw Android TV van Sony ontdekken. Door een onderwerp te selecteren en de instructies op het scherm te volgen, krijgt u snel de juiste instellingen voor uw tv.

Begin nu!

TV-functies

Bekijk de onderwerpen voor uw tv om u op weg te helpen:

Aan de slag

Apps

Beeldinstellingen

Geluidsinstellingen

Netwerkinstellingen

Bluetooth / USB / Stem

Systeem

Ondersteuning

Toepasselijke series:

• A8H
    • A9F
    • A9G
    • X75H
    • X80H
    • X85G
    • X85H
    • X90H
    • X95G
    • X95H
    • Z8H
    • Z9F
    • Z9H

Opmerking: Voor de series A9G, X95G, X85G, Z9F en A9F is softwareversie v6.35XX of hoger vereist. Klik hier om de softwareversie van uw tv bij te werken.