Artikel-ID : 00251053 / Laatst gewijzigd : 15/11/2022Afdrukken

Screen reader/TalkBack

De functies Screen reader en TalkBack lezen de informatie op het tv-scherm voor, zoals de programmagids en het instellingenscherm. Als u de functie Screen reader of TalkBack wilt gebruiken, hebt u een actieve internetverbinding nodig.

U kunt de instelling van de functie Screen reader of TalkBack via de volgende procedure bevestigen.

Opmerking: Voor de W800-serie: de TalkBack-functie wordt ondersteund, maar de functie Screen reader wordt niet ondersteund.

Screen reader of TalkBack activeren vanuit het scherm Settings (Instellingen)

Voor Google TV™

Voor Android TV™

Screen reader of TalkBack stoppen vanuit het scherm Settings (Instellingen)

Voor Google TV

Voor Android TV

Opmerkingen:

• Screen reader en TalkBack zijn alleen beschikbaar voor scherpstelpunten en bepaalde teksten.
    • Screen reader en TalkBack zijn alleen beschikbaar voor bepaalde gebieden en talen.
    • Of een bepaalde app beschikbaar is met de functie Screen reader, is afhankelijk van de app.
    • Vanaf februari 2020 is YouTube™ beschikbaar met de functies Screen reader en TalkBack. De specificatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.