Artikel-ID : 00248204 / Laatst gewijzigd : 17/07/2020

Bescherm de WI-SP510 en voorkom vloeistofschade door de USB-kap af te dichten

De WI-SP510 heeft een IPX5-classificatie, wat betekent dat hij is beschermd tegen spetters en zweet, ideaal voor het sporten.

Om deze IPX5-classificatie te garanderen, moet de USB-oplaadpoort correct worden afgedekt. Als het deksel niet stevig vastzit, kan er vloeistof in het apparaat komen, wat storingen veroorzaakt zoals oplaadproblemen, geen stroom en in het algemeen schade aan uw hoofdtelefoon kan veroorzaken.

Zoals u in dit schema hieronder kunt zien, moet u controleren of de kap de USB-C-poort volledig bedekt. Als u een hoek niet goed afdicht, kunnen vloeistoffen in uw apparaat terecht komen.

de kap van de USB-sleuf sluitenvloeistofschade als de USB-kap niet op zijn plaats zit
    Een niet-verzegelde kap kan leiden tot vloeistofschadeVoorbeeld van vloeistofschade aan de USB-C-laadpoort