Artikel-ID : 00266255 / Laatst gewijzigd : 20/12/2021Afdrukken

Informatie over de geheugenkaart voor de camera ILCE-7SM3

  De camera ILCE-7SM3 heeft geavanceerde video-opnamefuncties en -indelingen die uniek zijn voor de ILCE-cameraserie. Daarom raden we u aan alle vereisten voor de video-indeling en de geheugenkaart in de helpgids door te nemen. Als u momenteel over geheugenkaarten beschikt, vergelijkt u de specificaties van de camera om te bepalen of uw kaarten kunnen worden gebruikt. Zorg ervoor dat u de specificaties afstemt op uw video-opname- en bewerkingsbehoeften wanneer u nieuwe kaarten koopt.

  Raadpleeg de SD Association-website voor informatie over het logo, het type, de capaciteit en de snelheidsklasse voor de SD™-kaartindelingen en lees de volgende informatie door om de juiste geheugenkaarten voor de camera te selecteren en te gebruiken.

  De juiste geheugenkaart kiezen

  De camera accepteert SD-, SDHC™-, SDXC™- en CFexpress® Type A-kaarten voor foto's. Voor video-opnamen bepalen de videosnelheidsklasse en de video-indeling die u wilt opnemen of uw kaart met de camera kan worden gebruikt of wat u moet aanschaffen.

  SD-kaartvereisten

  • SDHC-/SDXC-kaarten met een UHS-snelheidsclassificatie van U3 of een videosnelheidsclassificatie van v30 werken alleen met de XAVC S HD-indeling (tot 60 fps)
  • SDXC-kaarten met een classificatie van v60 werken met alle indelingen behalve XAVC S HD (240 fps), XAVC S-I 4K en XAVC S-I HD
  • SDXC-kaarten met een classificatie van v90 werken met alle indelingen behalve XAVC S-I HD (240 fps) en XAVC S-I 4K (60 fps/24 en 30 fps, 120 fps)
  • De kaarten CFexpress Type A Video Performance Guarantee (VPG 200 of hoger) die zijn geïntroduceerd met de ILCE-7SM3, werken met alle video-indelingen.

  U kunt ook het artikel Video specifications for SD and CFexpress card formats (Videospecificaties voor SD- en CFexpress-kaartindelingen) raadplegen voor een volledige lijst van kaartspecificaties en -compatibiliteit.

  Opmerkingen

  • SDHC v30/v60/v90-kaarten nemen alleen op in de XAVC S HD-indeling.
  • Zie (Movie) Characteristics of each file format ((Film) Kenmerken van elke bestandsindeling) voor een beschrijving van de videomodi van de camera.
  • Als u een SDXC-kaart hebt met gemarkeerde hoge lees-/schrijfsnelheden, maar zonder v60/v90-logo (vereist), moet u de juiste kaart aanschaffen omdat de camera de lees-/schrijfsnelheden niet zal herkennen en er een foutmelding zal verschijnen:

  ​​​​​​​foutmelding