Artikel-ID : 00267022 / Laatst gewijzigd : 27/03/2022Afdrukken

De beeldinstellingen op een Google TV™ aanpassen

  BELANGRIJK: Dit artikel is van toepassing op Google TV. Voor Android TV™-modellen raadpleegt u het artikel De beeldinstelling op mijn Android TV aanpassen. Raadpleeg voor andere BRAVIA-TV's het artikel De beeldinstelling op mijn lcd-tv aanpassen.

  Met de beeldinstellingen kunt u een breed scala aan wijzigingen aanbrengen met betrekking tot kleur, contrast, bewegingsinstellingen en helderheid die de manier waarop u inhoud bekijkt kunnen verbeteren. De beeldinstellingen kunnen worden aangepast tijdens het bekijken van videostreams, dvd/Blu-ray Discs, USB-stations en componentvideo's.

  OPMERKINGEN:

  • Er wordt voor elk item een korte beschrijving weergegeven op het scherm met beeldinstellingen van uw tv. Gebruik dit artikel als referentie om uw kijkervaring te personaliseren.
  • U kunt de beeldinstellingen wijzigen terwijl u inhoud bekijkt.
  • Wanneer de Auto Picture Mode (Autom. beeldmodus) is ingesteld op On (Aan), wordt de beeldmodus automatisch gewijzigd op basis van de inhoud. U kunt wijzigingen in helderheid of verzadiging opmerken als deze instelling is ingesteld op On (Aan). U kunt deze instelling ook uitschakelen als u uw eigen instellingen wilt kiezen.

  Om de beeldinstellingen te openen, drukt u op de knop (Quick Settings) (Snelle instellingen) op de afstandsbediening van de TV, selecteert u SettingsDisplay & Sound Picture (Instellingen → Weergave en geluid → Beeld) en selecteert u vervolgens een beeldinstelling.

  Beeldmodus

  Wijzig de beeldkwaliteit op basis van de inhoud die u bekijkt (groepen automatische instellingen)

  Autom. beeldmodus

  Selecteer Picture mode (Beeldmodus) automatisch op basis van de inhoud die wordt weergegeven

  Lichtsensor

  De helderheid optimaliseren voor omgevingslicht

  Helderheid

  Pas de achtergrondverlichting aan om de helderste witte tinten en diepste zwarte tinten weer te geven

  Kleur

  Het kleurverzadigingsniveau en de tint aanpassen

  Clarity

  Pas de beeldhelderheid aan en verminder de ruwheid

  Beweging

  Verfijnt bewegende beelden en optimaliseert de beeldkwaliteit op basis van video-inhoud