Artikel-ID : 00281165 / Laatst gewijzigd : 22/09/2022Afdrukken

Kan het volume niet regelen met de multi-room groepsfunctie van de Google Home-app, Google Assistent of de volumeknop

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Als gevolg van wijzigingen die door Google zijn aangebracht, kunt u het volume niet meer aanpassen met de multi-room functie van de Google Home-app, met behulp van een spraakopdracht in de Google Assistent-functie of met de volumeknop van de smartphone. U moet het volume van elk apparaat afzonderlijk aanpassen.