Artikel-ID : 00165349 / Laatst gewijzigd : 22/08/2017

Schijven maken met PlayMemories Home (Windows) / Typen schijven die u kunt maken

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Met PlayMemories Home kunt u vier typen schijven maken: Blu-ray Disc, AVCHD, DVD-Video en gegevensschijven. Selecteer een type schijf dat u wilt maken, afhankelijk van het optische station van uw computer, beeldbestandsindelingen of spelers die u gebruikt voor het afspelen.

Op de volgende website vindt u meer informatie.

De typen schijven die u kunt maken

Raadpleeg de volgende websites voor meer informatie over het maken van schijven.

OPMERKING: De functie om schijven te maken is alleen beschikbaar voor Windows.