Artikel-ID : 00128438 / Laatst gewijzigd : 01/04/2019

De 'demomodus' op draagbare en home audio-apparaten uitschakelen

BELANGRIJK: Raadpleeg de gebruiksinstructies bij het product als u modelspecifieke informatie nodig hebt om een van deze stappen te voltooien.

De stereosystemen van Sony worden in de demomodus gezet wanneer u het systeem de eerste keer inschakelt of wanneer u het apparaat niet direct bedient nadat het systeem is ingeschakeld.

Hieronder ziet u hoe u de demomodus kunt uitschakelen, afhankelijk van het model:
    Opmerking: Telkens als u op deze knop drukt, wijzigt de weergavemodus.

Modelnaam

De demomodus uitschakelen

MHC-GT3
    1. Zet het apparaat UIT.
    2. Druk herhaaldelijk op de knop DISPLAY tot de demonstratieweergave verdwijnt.

MHC-GT5D
    MHC-V5
    MHC-V6D
    MHC-V7D
    SHAKE-X1D
    SHAKE-X3D
    SHAKE-X7D
    MHC-GT4D

Voor de demomodus:

1. Zet het apparaat UIT.
    2. Druk herhaaldelijk op de knop DISPLAY op de afstandsbediening totdat de weergave van de demonstratiemodus verdwijnt.

Voor de demofeestverlichting:

U kunt de demofeestverlichting uitschakelen door op de knop PARTY LIGHT op het apparaat of op de afstandsbediening te drukken.

MHC-V44D
    MHC-V90W
    MHC-V11
    1. Zet het apparaat UIT.
    2. Druk herhaaldelijk op de knop SPEAKER LIGHT tot de demonstratieweergave verdwijnt.
    GTK-XB7

Druk op LIGHTAfbeelding terwijl de demonstratie wordt uitgevoerd.
    Opmerking: Wanneer u op LIGHTAfbeeldingdrukt tijdens de stand-bymodus of wanneer u de stekker uit het stopcontact haalt en er opnieuw in steekt, schakelt het apparaat over naar de demomodus.