Artikel-ID : 00121129 / Laatst gewijzigd : 22/01/2018

Waarom wordt mijn apparaat na 15 minuten automatisch uitgeschakeld?

De soundbar is zo ontworpen dat de stand-bymodus automatisch wordt ingeschakeld indien er 15 minuten lang geen ingangssignaal wordt ontvangen. Dit kan ook gebeuren als het geluidsniveau van het ingangssignaal laag is.

Deze functie is ontworpen om het stroomverbruik van het apparaat te verminderen en de timer kan niet worden gewijzigd. Uw apparaat heeft dus geen last van een storing. Zorg dat de soundbar een ingangssignaal ontvangt dat sterk genoeg is om te voorkomen dat de stand-bymodus na 15 minuten wordt ingeschakeld.

OPMERKING:

• Als u een decoder gebruikt die een volume-instelling heeft, verhoogt u het volume op de decoder (bij voorkeur tot het maximum of daar net onder). Pas vervolgens het volume op de soundbar zelf aan om het gewenste volume te bereiken.
    • Stel bij aansluiting op de hoofdtelefoonuitgang van een tv de uitvoer in de geluidsinstellingen van de tv in op externe uitvoer. Als u dit niet kunt configureren, moet u het volume van de tv verhogen.