Artikel-ID : 00157844 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

Het POWER-lampje knippert rood

Als het POWER-lampje rood knippert, staat de draagbare luidspreker in de Beveiligingsmodus. Dit kan gebeuren als u een apparaat aansluit dat niet compatibel is met de luidspreker of kan het gevolg zijn van oververhitting. Voer de volgende stappen uit om dit probleem op te lossen:

• SRS-X9
      1. Koppel het netsnoer twee minuten los.
      2. Sluit het netsnoer opnieuw aan en schakel het apparaat in.
    • SRS-X7, SRS-X77, SRS-HG1
      1. Druk de knop RESET aan de achter-of onderzijde van de luidspreker in met een puntig voorwerp, zoals een speld.
      2. Koppel het netsnoer twee minuten los.
      3. Sluit het netsnoer opnieuw aan en schakel het apparaat in.
    Als u deze stappen hebt gevolgd en het power-lampje nog steeds knippert, kan een reparatie nodig zijn.