Artikel-ID : 00158877 / Laatst gewijzigd : 20/03/2019

Geregistreerde informatie verwijderen van alle aan de draadloze luidspreker gekoppelde apparaten

Het verwijderen van slechts één set koppelingsgegevens wordt niet ondersteund door de draadloze luidspreker. U moet alle koppelingsgegevens verwijderen door de speaker te initialiseren.

BELANGRIJK: Alle instellingen van de draadloze luidspreker worden dan teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Hiermee worden alle netwerkinstellingen en koppelingsgegevens verwijderd.

Hieronder ziet u hoe u koppelingsinformatie kunt verwijderen door de speaker naar de fabrieksinstellingen terug te zetten:

Modelnaam

Gebruiksaanwijzing

CAS-1
    1. Schakel de unit uit.
    2. Druk op de knop stand-by(on/standby (aan-uitknop) van de unit en houd deze langer dan tien seconden ingedrukt totdat het apparaat is uitgeschakeld en de lampjes boven de volumeregeling snel knipperen.
    GTK-XB60
    1. Schakel de unit in.
    2. Houd de knop FUNCTION Volume_ PAIRING (Functie/koppelen) en de knop VOLUME - gelijktijdig minstens vijf seconden ingedrukt.
    LF-S50G
    1. Schakel de unit in.
    2. Houd de knop microfoon uit(microfoon uit) ingedrukt totdat alle vier de statuslampjes oranje branden.
    LSPX-S1
    1. Schakel de unit in.
    2. Houd de knop Volume- en de knop on/standby (aan-uitknop) tegelijkertijd ingedrukt gedurende minstens vijf seconden.
    SRS-BTD70
    1. Schakel de unit in.
    2. Houd de knop VOLUME - en de knop INPUT/PAIRING (Ingang/koppelen) gelijktijdig minstens vijf seconden ingedrukt.
    SRS-X1
    1. Schakel de unit in.
    2. Houd de knop vorige(vorige), de knop stand-by(aan-uitknop) /koppelenPAIRING (Koppelen) en de knop VOL + tegelijkertijd minstens vijf seconden ingedrukt.

SRS-X11

1. Schakel de unit in
    2. Houd de aan-uitknop, de knop VOL - en de knop VOL + gelijktijdig minstens vijf seconden ingedrukt.

SRS-X7
    SRS-X9
    SRS-X77
    SRS-X88
    SRS-X99

1. Schakel de unit in.
    2. Houd de knop VOL - en de knop ON/STANDBY gelijktijdig minstens vijf seconden ingedrukt.

SRS-HG1
    SRS-XB2
    SRS-XB3

1. Schakel de unit in.
    2. Houd de aan-uitknop en de knop VOLUME - gelijktijdig minstens vijf seconden ingedrukt.

SRS-XB10
    SRS-XB20
    SRS-XB30
    SRS-XB40
    SRS-ZR5
    SRS-ZR7

1. Schakel de unit in.
    2. Houd de knop - (volume) en de knop vermogen(aan-uitknop) / koppelenPAIRING gelijktijdig minstens vijf seconden ingedrukt.

OPMERKING: Afhankelijk van het model kan de draadloze speaker na initialisatie in de stand-bymodus gaan.