Artikel-ID : 00096369 / Laatst gewijzigd : 16/10/2017

Waarom kan ik Screen Mirroring niet gebruiken met iOS-toestellen?

Je kunt de functie Screen Mirroring enkel gebruiken door de Blu-Ray-speler aan te sluiten op een gecertificeerd Miracast-toestel.

Smartphones of tablets die het  iOS-mobiele besturingssysteem ondersteunen, zijn niet compatibel met Miracast.

Om te controleren of je smartphone of tablet een wifi-gecertificeerd Miracast-toestel is, bezoek je de Wi-Fi Alliance website voor meer informatie.
    http://www.wi-fi.org/discover-wi-fi/wi-fi-certified-miracast