Artikel-ID : 00116735 / Laatst gewijzigd : 20/05/2015

Kan ik inhoud in 4K bekijken via mijn 4K-mediaspeler zonder dat ik verbinding maak met internet?

Ook zonder een internetverbinding kunt u op verschillende manieren genieten van video-inhoud in 4K. U kunt bijvoorbeeld een USB-stick of een 4K-camcorder gebruiken die wordt aangesloten op de USB-ingang van uw 4K-mediaspeler.

Deze twee oplossingen worden uitgelegd in de onderstaande koppelingen naar helpgidsen:

Om echter van 4K-inhoud te genieten van online dienstverleners zoals Netflix, moet de 4K-mediaspeler op internet worden aangesloten door middel van een bekabelde LAN-verbinding.

OPMERKING: FMP-X5 heeft geen Wi-Fi-aansluiting, daarom moet een LAN-verbinding worden gebruikt.