Artikel-ID : 00150056 / Laatst gewijzigd : 08/08/2016

De luidspreker speelt het bestand niet af vanaf een apparaat dat is aangesloten op de USB-A- of USB FRONT-poort.

OPMERKING: De naam van de poort kan worden weergegeven als USB-A of USB FRONT, afhankelijk van het model van uw luidspreker. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie over de naam van de poort.

De luidspreker speelt in de volgende gevallen mogelijk het bestand niet af vanaf een apparaat dat is aangesloten op de USB-A- of USB FRONT-poort:

• De geselecteerde functie is niet hetzelfde als de poort waarop het apparaat is aangesloten.

OPMERKING: Zet de invoer op USB-A of USB FRONT met behulp van de knop op de luidspreker of de bijgeleverde afstandsbediening. Start vervolgens het afspelen.

• Het gewenste muzieknummer is opgeslagen in een map van een mappenstructuur met veel lagen.
    • Het gewenste muzieknummer is opgeslagen in een map met een lange bestandsnaam.
    • Het gewenste muzieknummer heeft een lange bestandsnaam.
    • De luidspreker is niet ingesteld op de stand USB-A of USB FRONT.

OPMERKING: Stel de luidspreker in op de stand USB-A of USB FRONT door op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop USB-A of USB FRONT te drukken.

Als het probleem nog steeds niet is opgelost, koppelt u de kabel los die is aangesloten op de USB-A- of USB FRONT-poort. Sluit vervolgens de kabel opnieuw aan.