Artikel-ID : 00142944 / Laatst gewijzigd : 09/08/2017

De TalkBack-instelling voor de Android TV van Sony is uitgeschakeld of ontbreekt na het uitvoeren van een software-update

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Het kan nodig zijn om de instelling TalkBack in te schakelen door onderstaande stappen te volgen:

1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Toegankelijkheid in de categorie Systeemvoorkeuren.
  4. Selecteer Services.
  5. Selecteer TalkBack.
  6. Selecteer State (Status) en stel deze optie in op On (Aan).

OPMERKING: Om de instelling TalkBack weer te geven na het uitvoeren van een software-update, kan het nodig zijn de tv opnieuw te starten door de Aan-uitknop op de afstandsbediening ten minste 5 seconden ingedrukt te houden.