Artikel-ID : 00149127 / Laatst gewijzigd : 15/05/2017

Bij gebruik van poort USB1 of USB2 wordt telkens hetzelfde muzieknummer afgespeeld wanneer de afspeelmodus Shuffle (Willekeurig) wordt in- of uitgeschakeld.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Op de autoradio worden telkens nummers uit de map Music (Muziek) van het USB-apparaat in een van deze volgordes afgespeeld wanneer het apparaat wordt aangesloten op poort USB1 of USB2:

• Alfabetisch voor letters
  • Numeriek voor getallen
  • In symboolvolgorde op basis van UTF-8

De volgende nummers worden bepaald afhankelijk van of de afspeelmodus Shuffle (Willekeurig) is in- of uitgeschakeld. Dit gebeurt alleen bij het eerste nummer dat automatisch door de autoradio wordt geselecteerd.

OPMERKINGEN:

• De afspeelmodus Shuffle (Willekeurig) wordt niet ondersteund op Apple® iPhone® of Apple iPod®.
  • Tijdens willekeurig afspelen is de lijstweergave in de Music Center (SongPal)-app niet beschikbaar. Schakel de afspeelmodus Shuffle (Willekeurig) uit om de lijstweergave in te schakelen.
  • Als u de afspeelmodus Repeat (Herhalen) instelt op Repeat Track (Muzieknummer herhalen) terwijl de afspeelmodus Shuffle (Willekeurig) is ingeschakeld en vervolgens drukt op de knop next (Volgende), wordt de afspeelmodus Repeat (Herhalen) geannuleerd en wordt de willekeurige volgorde gestart vanaf het eerste nummer in de map Music (Muziek).