Artikel-ID : 00152850 / Laatst gewijzigd : 29/01/2018

De updateprocedure voor de Sony Android-tv en verschillen in firmware per land/regio

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Updateprocedure voor Sony Android-tv

Het ontwerp van de systeemarchitectuur voor Sony Android-tv's is voortdurend in ontwikkeling en maakt gebruik van een meerlaagse benadering. Doordat het ecosysteem zo uniek en complex is, zijn technische problemen onvermijdelijk. Android-tv's hebben, net zoals elk apparaat dat met een besturingssysteem werkt (smartphones, tablets, pc's, enzovoort), constant updates nodig om hun stabiliteit, functionaliteit en bruikbaarheid te verbeteren. Onze firmware-updates zijn ontworpen om alle problemen die zich eventueel voordoen, te beperken en om verbeteringen te bieden.

Regionale en landelijke verschillen in firmware

Daarnaast is een firmware-update voor een Sony Android-tv die in Europa wordt uitgebracht, niet vergelijkbaar met een firmware-update in een andere regio, zoals de VS. Wegens de grote verschillen in wetgeving en uitzendstandaarden, is er geen een-op-eenrelatie. Zo zullen twee firmwarepakketten met hetzelfde nummer bijvoorbeeld niet altijd dezelfde functies, kenmerken of diensten bevatten.

We raden nadrukkelijk aan uw systeem bijgewerkt te houden met de  nieuwste firmware voor uw specifieke land en onze ondersteuningswebsite te gebruiken voor meer nieuws.