Artikel-ID : 00167880 / Laatst gewijzigd : 18/09/2020

Het USB-stuurprogramma kan niet worden geïnstalleerd op de computer

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Als u een computer gebruikt met een Microsoft® Windows®-besturingssysteem, wordt het USB-stuurprogramma mogelijk niet automatisch geïnstalleerd vanwege beveiligingssoftware op uw computer, etc.

U moet de nieuwste versie van het USB-stuurprogramma handmatig downloaden en installeren vanaf de ondersteuningssite. Ga naar de ondersteuningswebsite van Sony voor meer informatie en zoek vervolgens naar de Sony Amplifier Driver (speakersysteem) of Sony Headphone Amplifier Driver (hoofdtelefoonversterker).