Artikel-ID : 00254115 / Laatst gewijzigd : 03/02/2022Afdrukken

Er komt geen geluid uit de subwoofer

  BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

  Volg de instructies afhankelijk van het symptoom en controleer het geluid na elke stap. Raadpleeg de handleiding als u voor het uitvoeren van elke stap specifieke informatie over het model nodig hebt. Handleidingen vindt u op onze ondersteuningspagina

  OPMERKING: als u de HT-RT5-soundbar hebt en er geen geluid wordt uitgevoerd via de surround-luidspreker, zijn de volgende instructies hetzelfde als voor de subwoofer. 

  Volg deze stappen om het probleem op te lossen:

  1. Controleer of de subwoofer AAN is.
   • Als een van de led-lampjes brandt of knippert, is de stroom AAN.
  2. Druk op de afstandsbediening op de knop SW + (volume van de subwoofer) of de knop Bass om het volume van de subwoofer te verhogen.
   • De naam van de knop verschilt per model.
  3. Controleer de ledstatus van de subwoofer.
   • Wanneer het led-lampje rood oplicht nadat u het audioapparaat hebt ingeschakeld, is de koppeling of de verbinding tussen de soundbar-luidspreker en de subwoofer mogelijk niet voltooid. Stel de koppelingsinstellingen opnieuw in. Raadpleeg de instructiehandleiding voor meer informatie. 
   • Voorbeelden van kopteksten in de instructiehandleiding

   • Als het lampje (langzaam) groen of oranje knippert en na 10 seconden rood wordt, zet u de subwoofer dichter bij de hoofdeenheid. Plaats de subwoofer ergens waar zich geen obstakels (zoals meubilair, muren of metalen objecten) direct tussen het apparaat en de subwoofer bevinden.

    OPMERKING: de led kan meer dan 10 seconden langzaam groen of oranje knipperen. 

  4. Koppel het netsnoer van de subwoofer los en sluit het na één minuut weer aan. Stel direct nadat u de subwoofer hebt ingeschakeld de verbindingsinstellingen tussen de soundbar-luidspreker en de subwoofer opnieuw in. Raadpleeg de producthandleiding voor informatie over het instellen van de koppeling. 

  5. Als het probleem zich blijft voordoen, reset of initialiseert u de soundbar opnieuw. Voer na het resetten/opnieuw initialiseren het Easy setup-proces uit en stel vervolgens de verbindingsinstellingen tussen de soundbar-luidspreker en de subwoofer opnieuw in.
   Raadpleeg de producthandleiding als hieronder niet naar uw model wordt verwezen.
   • Het audiosysteem resetten of initialiseren.