Artikel-ID : 00227365 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

BRAVIA Sync (HDMI CEC) werkt niet voor aangesloten HDMI-apparaten bij gebruik van de functie Picture-in-picture (Beeld-in-beeld)

De bediening via BRAVIA Sync (HDMI CEC*) werkt niet wanneer een video van een aangesloten HDMI-apparaat wordt weergegeven met de functie Picture-in-picture (Beeld-in-beeld). Dit is een specificatie voor Android™ 8.0.

U moet de functie Picture-in-picture (Beeld-in-beeld) uitschakelen om BRAVIA Sync (HDMI CEC) te gebruiken:

1. Houd de knop Start op de afstandsbediening ingedrukt.
    2. Kies Openen.

3. Kies Full screen (Volledig scherm).

*CEC: Consumer Electronics Control