Artikel-ID : 00235470 / Laatst gewijzigd : 08/01/2020

INSTRUCTIES: Afstemmen van de Android TV van Sony (analoge/digitale afstemming)

Deze video helpt u stap voor stap op weg bij de eerste keer afstemmen, het opnieuw afstemmen via het menu en het sorteren van zenders op uw manier.

Deze video ondersteunt ondertiteling:

• Klik op het pictogram voor ondertiteling (c) CC_subtitles_icon om automatisch ondertiteling weer te geven.
      (CC_subtitles_icon is de eerste afbeelding in de rechterbenedenhoek van de video.)
    • U kunt desgewenst een andere taal selecteren door het instellingenpictogram Instellingenpictogram te selecteren en een van de vermelde talen te kiezen.
      (Het instellingenpictogram Instellingenpictogram is de tweede afbeelding in de rechterbenedenhoek van de video.)