Artikel-ID : 00160181 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Hoe kan ik de juiste analoge verlengkabel kopen?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

OPMERKING: Bij sommige tv-modellen wordt de analoge verlengkabel meegeleverd. Controleer dus eerst of er een analoge verlengkabel bij uw tv is geleverd.

De standaarden van de aansluiting op de BRAVIA moeten aansluiten op die van de kabel.
Zelfs als ze hetzelfde lijken, is het mogelijk dat de standaarden (kabelspecificaties) anders zijn.
Kies daarom een kabel waarop de functies 1-4 als volgt zijn aangebracht op de aansluiting.
Als u een ander type kabel gebruikt, is het mogelijk dat het geluids- of het beeldsignaal niet goed wordt uitgevoerd.
In het volgende diagram ziet u hoe de analoge verlengkabel eruitziet en hoe u deze aansluit.

Afbeelding

[A]: Analoge verlengkabel (niet meegeleverd bij elke tv)
[B]: Aansluitingsgebied van de zijde die wordt aangesloten op de BRAVIA
[C]: RCA PIN-kabel (niet meegeleverd)
[D]: Tv
[E]: VCR / Videogame / Dvd-speler / Camcorder, etc.

・ Vanaf het uiteinde van de aansluiting zijn de functies als volgt gerangschikt:
       1: Audio (Links (L))
       2: Video
       3: Aarde
       4: Audio (Rechts (R))

・De stekker heeft een diameter van 3,5 mm.

OPMERKING: raadpleeg voor meer informatie het hoofdstuk De tv aansluitenin de Referentiegids.