Artikel-ID : 00239594 / Laatst gewijzigd : 26/01/2023Afdrukken

Het duurt lang om de Walkman op te laden of de speler laadt niet volledig op

  BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

  Problemen met het opladen van Walkman

  Controleer het volgende als het lang duurt voordat uw Walkman volledig is opgeladen of niet volledig wordt opgeladen:

  • Gebruik de USB Type-C-kabel die bij de Walkman is meegeleverd. Als u een andere kabel gebruikt, kan het opladen lang duren of wordt de speler niet volledig opladen.
   Opmerking: De gemiddelde oplaadtijd is ongeveer 4,5 tot 5,5 uur, afhankelijk van het model. Raadpleeg de Helpgids van uw model voor meer specifieke oplaadspecificaties.
  • Laad de batterij van de Walkman op bij een omgevingstemperatuur tussen 5 ℃ en 35 °C.
   Opmerking: Wanneer de binnentemperatuur van de speler hoog is, wordt de speler niet volledig opgeladen. Dit is een specificatie om de levensduur van de batterij te sparen. We raden u aan de speler op een lagere temperatuur op te laden om een stijging in temperatuur te voorkomen.
  • Als de omgevingstemperatuur hoger is dan het aanbevolen bereik, wordt (pictogram abnormale temperatuur) weergegeven op de statusbalk en wordt het opladen beëindigd.
  • Wanneer de functie Battery Care is ingeschakeld, is de maximale oplaadcapaciteit beperkt en wordt de batterij niet volledig opgeladen. Dit duidt niet op een storing.