Artikel-ID : 00163925 / Laatst gewijzigd : 18/05/2017

De fysieke draadloze schakelaar is ingeschakeld maar het lampje van het WLAN brandt niet

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Volg de onderstaande procedure om de draadloze LAN-verbinding (WLAN) in te schakelen met behulp van de SmartWi Connection Utility-software. Het fysieke WLAN-lampje gaat branden als de WLAN-verbinding is ingeschakeld.

OPMERKINGEN:

1. Klik op de knop Start en vervolgens op Alle programma's.
  2. Klik in het menu Alle programma's op SmartWi Connection Utility en vervolgens op SmartWi Connection Utility om de toepassing te openen.
  3. Klik in het venster SmartWi Connection Utility, in het gedeelte Wireless LAN (Draadloos LAN), op Turn On (Inschakelen).    Afbeelding

OPMERKING: Na het inschakelen wordt On (Aan) weergegeven in het gedeelte Wireless LAN (Draadloos LAN).                                     Afbeelding