Artikel-ID : 00183685 / Laatst gewijzigd : 14/09/2017

Bevestigen dat de draagbare speler door de computer wordt herkend als apparaat met Media Transfer Protocol (MTP).

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

OPMERKING: Niet alle Walkman-spelers gebruiken dezelfde software. Om te zien of uw Walkman-speler de in deze oplossing genoemde software ondersteunt, controleert u de specificaties in de meegeleverde handleiding.

Als u de draagbare speler met software van Windows Media Player of Media Go wilt gebruiken, moet deze worden herkend als een MTP-apparaat. Doorloop deze stappen om het stuurprogramma te verwijderen en te bevestigen dat de speler correct wordt herkend.

BELANGRIJK:

• Op Walkman-spelers uit 2012 en recenter wordt het afspelen van met auteursrechten beschermde WMA-bestanden (WM-DRM 10) niet ondersteund.
  • Deze procedure kunt u alleen uitvoeren als u bent aangemeld als Beheerder of met een account die beheerdersrechten heeft.
  1. Klik op Start en vervolgens op Configuratiescherm.
  2. Klik in het Configuratiescherm op Prestaties en onderhoud.
  3. Klik in het venster Prestaties en onderhoud op Systeem.
  4. Klik in het venster Systeemeigenschappen op het tabblad Hardware.
  5. Klik op het tabblad Hardware in Apparaatbeheer op de knop Apparaatbeheer.
  6. Klik in het venster Apparaatbeheer op het plusteken (+) voor de Schijfstations.
  7. Klik om het USB-apparaat van Sony te selecteren.
  8. Klik in het menu op Actie en vervolgens op Verwijderen.
  9. Klik in het vak Verwijderen van apparaat bevestigen op OK.
  10. Koppel de draagbare speler los van de computer.
  11. In het vak Systeeminstellingen wijzigen klikt u op Ja.
  12. Start de computer opnieuw op.

Uw draagbare speler zou nu moeten worden herkend als een MTP-apparaat en kan worden gebruikt met de software.